Ce trebuie sa faca un lash artist pentru a diminua oboseala

Meseria de tehnician extensii gene fir cu fir este una care necesită foarte multă concentrare și îndemânare. Astfel, în aceste condiții este inevitabil să intervină, la un moment dat, oboseala și extenuarea fizică. Fie că începi să resimți o durere la nivelul mâinilor și spatelui, fie că îți obosesc ochii, există niște măsuri pe care le poți lua, ca lash artist, pentru a diminua oboseala și pentru a fi productivă la programări.
1. Hidratează-te corespunzător și nu sări peste mese

Deși poate părea tentant să-ți iei cât mai multe programări și să sari peste mese, acest obicei nu face decât să contribuie la oboseala și slăbiciunea pe care o resimți. Așadar, încearcă si mănânci cele trei mese și să bei suficiente lichide, chiar dacă asta înseamnă să iei pauze mai dese. În timp, vei da mai mult randament dacă ai grijă de tine.
2. Ia pauze de mișcare
Între două cliente lasă-ți 10 minute pauză pentru a-ți pune corpul în mișcare. Mergi un pic, fă o scurtă plimbare pe afară, întinde-ți mușchii. Deoarece în timpul aplicării genelor poziția corpului poate deveni incomodă, este foarte important să te miști ori de câte ori poți.
3. Poartă ochelari de vedere dacă ai nevoie
Meseria de lash artist necesită foarte multă concentrare și o vedere foarte bună. Astfel, un lash artist ar trebui să meargă periodic la un control oftalmologic și să poarte ochelari de vedere cel puțin atunci când lucrează.
Este foarte important ca un tehnician să aibă grijă de propria sănătate. Dacă vrei să afli mai multe reguli pe care trebuie să le urmezi, înscrie-te la cursul online extensii gene susținut de lash artist-ul și trainerul premiat Paula Lupu.

Leave a Reply