Micropigmentarea este noul trend in materie de machiaj cosmetic in acest moment, in toate tarile lumii. Din nefericire, ca in oricare alt serviciu popular, si in acest caz au aparut oameni nu tocmai profesionisti, care sa execute lucrari nu tocmai placute. Daca ai avut o micropigmentare a sprancenelor de curand si nu esti deloc multumita de rezultat, este posibil ca increderea ta in astfel de servicii sa fi scazut dramatic. Asadar, ce poti face in afara sa astepti sa se estompeze culorile?

Remicropigmentarea sprancenelor

*Recomandam micropigmentare by Paula Lupu 0732 163 268 pentru sprancene perfecte prin microblading si micropigmentare!

Micropigmentarea sprancenelor este una dintre cele mai populare metode de cosmetizare a acestei zone. Daca cineva ti-a stricat look-ul, cel mai probabil nu este o idee buna sa il lasi sa se mai apropie de fata ta inca o data. Este adevarat ca atunci cand incerci sa repari poti strica si mai mult si, de aceea, cel mai probabil ar trebui sa apelezi la un alt cosmetician, dupa ce te-ai uitat cu atentie peste portofoliul acestuia. Din nefericire, nu multi vor accepta sa lucreze peste munca altui artist insa, sa speram, il vei gasi pe cel care se incumeta sa iti repare sprancenele prin micropigmentare.

Remicropigmentarea sprancenelor se face in acelasi fel in care se face si micropigmentarea acestora. Totusi, fiecare artist este specializat pe propriile tehnici. De exemplu, unii folosesc doar tehnica 3D pentru a obtine un aspect natural al firului de par desenat, pe cand unii pot ajunge si la 7D. 3D inseamna folosirea a 3 nuante diferite pentru a face umbrele firului.

Remicropigmentare: ce trebuie sa faci

In primul rand, nu te enerva. Nu vei face decat mai rau enervandu-te si chiar nu v-a ajuta. Cauta un cosmetician nou si cu experienta si renunta la cautarile de tipul „micropigmentare adresa ta”. Acestea sunt comode si e posibil sa nu gasesti ceea ce iti trebuie. Daca vrei ca sprancenele tale sa arate bine, fii pregatita sa mergi chiar si in alt oras. Doar ai experienta primei pigmentari.

In al doilea rand, nu mai merge la cosmeticiene cu al caror portofoliu nu ai luat contact. Asigura-te ca iti place fiecare lucrare de acolo si ca sunt facute conform formei fetei, a trasaturilor acesteia si ca efectul de „dupa” este unul mult mai bun decat daca nu ar fi existat micropigmentarea.

Astfel, te vei asigura ca micropigmentarea sprancenelor tale va fi una ca la carte si ca nu vei arunca, iarasi, cu banii pe fereastra.